fbpx

14-dagslinser i Holstebro

Du kan hos Madsen Optik i Holstebro få gode 14-dagsliner, som giver godt syn og tryghed i din hverdag, uanset om du er aktiv eller stillesiddende på et kontor. 14-dagslinserne er utrolig lette at rengøre, så de kan tages ud om aftenen, hvis du ikke vil sove med dem.

Idet 14-dagslinserne, som navnet antyder, holder i 14 dage, kræver de, at du plejer og vedligeholder dem i løbet af de 14 dage. Men det er nemt med den rette linsevæske og den rette rutine.

Er du i tvivl, om 14-dagslinserne er de helt rette kontaktlinser for dig, skal du være velkommen til at komme ned i butikken i Holstebro eller ringe til os for at høre mere om kontaktlinser til 14 dages brug.

Hvad er 14-dagslinser?

14-dagsliner giver utrolig gode betingelser for dine øjne, fordi de plast- eller silikonematerialerne, som kontaktlinserne til 14 dage er lavet af, er af meget hø kvalitet for dine øjnes skyld.

Det er forskelligt, hvorvidt du kan sove med dine 14-dagslinser eller ej. Kontaktlinserne til 14 dage kræver dog, at du gør kontaktlinserne rene hver aften, inden du går i seng, så de holder kvaliteten i alle 14 dage.

Men det betyder ikke, at det er tidskrævende og omfattende, for det er meget nemt for dig at rense dine 14-dagslinser hver aften. Efter de 14 dages brug af kontaktlinser smider du blot 14-dagslinserne ud og tager et par nye fra pakken. Ganske nemt og simpelt.

Priser på 14-dagslinser i Holstebro

Vi er fuldt ud klar over, at det kan være svært for dig, der har briller eller for nyligt har fået foretaget en synsprøve at vælge, hvilke kontaktlinser der ville være de bedste for netop dig.

Hos Madsen Optik i Holstebro er hjælpen nær, og vi står klar med råd og vejledning om dine nye 14-dagslinser, eller hvis du har ønsker om andre typer af kontaktlinser.

Du kan også komme ned i butikken i Holstebro for at høre mere om vores priser på 14-dagslinser, eller priser på de andre linsetyper vi har i butikken. Har du lyst eller brug for at kombinere kontaktlinser og briller, kan vi også give gode priser på briller.

14-dagslinserne starter med synstjek i Holstebro

Hvis du går med tankerne om at skulle have 14-dagslinser, så er det en god idé at komme ned hos din optiker i Holstebro og få foretaget det obligatoriske syns- og sundhedstjek. På den måde kan vi vurdere om, hvilken type af kontaktlinser du skal have samt styrken på dem.

Sammen finder vi ud af, hvad der vil være den bedste løsning for netop dig. Herefter gælder om at lære at sætte kontaktlinser i, men det hjælper vi også gerne med.