fbpx

Få kontaktlinser til børn hos Madsen Optik i Holstebro

Kontaktlinser er i nogen tilfælde den bedste løsning for dit barn. Dit barn kan fortsætte sin hverdag som sædvanlig, og linserne giver mere bevægelsesfrihed end briller. I det lange løb er kontaktlinser også en økonomisk fordel for dig som forælder.

Er mit barn gammel nok til kontaktlinser?

Der er ikke en specifik aldersgrænse på kontaktlinser. Derimod er det vigtigt, at dit barn er moden nok til at forstå vigtigheden af hygiejne og korrekt håndtering af linserne.

Det er også vigtigt, at dit barn selv har en god begrundelse for at ville have kontaktlinser – et barn med et stort ønske om at slippe for brillerne er ofte mere motiveret til at kunne leve op til ansvaret og sørge for den fornødne omhyggelighed i håndteringen af kontaktlinserne.

Priser på kontaktlinser til børn i Holstebro

Det har stor betydning for en familie at holde udgifterne nede i hverdagen – det gælder også for det allervigtigste middel vi har nemlig vores briller og kontaktlinser.

Derfor tilbyder vi gode priser på kontaktlinser til dit barn, fordi vi ved det har betydning for familiens økonomi.

Kom ned til Madsen Optik i Holstebro eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til priser på kontaktlinser til dit barn. Vi står klar med råd og vejledning, så du og dit barn bliver gjort klar til et liv med kontaktlinser. Vi råder jer eksempelvis til at bruge endagslinser, da dit barn på den måde undgår den daglige rengøring af månedslinserne.

Tips til kontaktlinser til børn fra optikeren i Holstebro

Når det handler om kontaktlinser til børn, har vi en række gode råd, som kan være meget anvendelige:

  • Brug endagslinser, da dit barn undgår rengøring.
  • Barnet bør have en brille som reserve til aflastning.
  • Sørg for, at dit barn overholder instruktionerne om anvendelse og pleje.

Er der forskel på kontaktlinser til børn og voksne?

Der er ikke forskel på børn og voksne i forhold til den undersøgelse, der leder op til beslutningen om, hvorvidt det er en god idé med linser, og hvilke linser der vil give mening for dit barn at få.

Det er, ligesom med voksne, en undersøgelse af øjet med et skarpt lys, der tjekker krumningen, hornhinden, uregelmæssigheder og den generelle sundhed i øjet.

Der er dog forskelle mellem børn og voksnes kontaktlinser i den henseende, at vi indkalder til tjek og kontrol af øjne og synet oftere, end vi gør med voksne.

Som forældre er det også vigtigt, at du er opmærksom på, om dit barn håndterer sine linser korrekt – og det er vigtigt, at du også har styr på, hvordan linserne håndteres korrekt, hvis det skulle blive nødvendigt, at du må hjælpe dit barn med enten af indsætte eller fjerne linsen.

Har du brug for yderligere hjælp til kontaktlinser til børn, kan du kontakte Madsen Optik.

DOWNLOAD I PDF her