fbpx

Kontaktlinsevæske i Holstebro

Vi har et stort udvalg af kontaktlinsevæsker og tilbehør til både briller og kontaktlinser.

Bruger du kontaktlinser, er det vigtigt at du passer på dem med de rigtige kontaktlinsevæsker. Det samme gælder dine briller. Hos os finder du et bredt sortiment af kontaktlinsevæsker samt tilbehør til briller.

Køb kontaktlinsevæske til dine linser hos din optiker i Holstebro

Det er vigtigt, at du passer godt på dine kontaktlinser – for når du passer godt på dem, passer du godt på dig selv. Snavsede kontaktlinser, dårlig håndhygiejne og laissez faire omgang med linserne kan give problemer med øjenbetændelse og andre kedelige følger. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at have styr på din kontaktlinsevæske.

Undgå irriterede øjne og problemer med både linser og helbred, når du passer godt på dem. Til det er der en række kontaktlinsevæsker, du skal sørge for at have i din toilettaske.

  • Kontaktlinsevæske
  • Øjendråber
  • Væske til desinfektion
  • Væske til rensning

Hos Madsen Optik i Holstebro har vi et stort udvalg af kontaktlinsevæsker til både desinfektion og rens af dine kontaktlinser, ligesom vi også har øjendråber og almindelig kontaktlinsevæske.

Lækkert tilbehør til dine briller i Holstebro

Er du ikke udelukkende gået over til kontaktlinser endnu, eller bruger du stadig læsebriller, så har vi også en masse lækkert tilbehør til dine briller hos Madsen Optik i Holstebro.

Bliver dine briller tit væk, eller mangler du et sted at opbevare dem? Hos Madsen Optik har vi tilbehør til dine briller, der både er praktisk og som pynter, såsom:

  • Et brilleetui, så du har et sted at lægge brillerne, når du ikke bruger dem.
  • Pudsegrej, der holder dine briller rene.
  • Brillesnor, så du altid har brillerne lige ved hånden.