fbpx

Madsen Optik – altid i øjenhøjde

Madsen Optik er din lokale optiker i Holstebro. I vores butik finder du altid et stort udvalg af briller og får personlig vejledning af en optiker med høj faglighed, så du finder frem til en brilleløsning tilpasset dine behov.

Vi er din optiker i Holstebro

Hos Madsen Optik vil du altid blive mødt af den samme optiker, hver gang du kommer forbi vores butik. Det betyder, at det er den samme person, der vejleder omkring brillevalg, foretager synsprøver og har den samlede kontakt med dig. Dette gør, at vi altid er bevidste omkring din situation, og vi kan derfor tilbyde personlig rådgivning. Vi mener, at personlig rådgivning og individuelle løsninger giver de bedste resultater for dig. Derfor sætter vi altid god tid af, så brilleløsningen bliver tilpasset den enkeltes ønsker.

Vi er fagfolk

Det er vigtigt for os, at vi står for høj faglighed, da det giver dig de bedste resultater. Dette sikrer vi gennem videreuddannelse og kurser, som gør, at vi er bedst stillede til at vejlede omkring dine muligheder. Vi er uddannede og certificerede optikere, som altid laver tilbundsgående synsprøver.

Vi sammensætter selv vores brillesortiment

Hos Madsen Optik finder du stort udvalg af glas og stel. Dette er med til at sikre, at den brilleløsning, du finder, passer til din personlige stil. I butikken sammensætter vi selv vores brillesortiment. Vi forsøger derfor at være først med den nyeste brillemode, så du har mulighed for at finde spændende og anderledes brands. Dette gør, at du finder briller hos os, som du ikke finder andre steder. Så kig ned forbi vores butik og se, om vi har en brille lige efter dine ønsker.

Hvis du er på udkig efter kontaktlinser, så har vi også dette. Kig forbi butikken til en hyggelig samtale, så kan vi finde frem til dine muligheder.

Henrik Madsen – Indehaver, Optometrist& kontaktlinseoptiker

Jane – Optometrist& kontaktlinseoptiker