fbpx

Døgnlinser i Holstebro

Hos Madsen Optik i Holstebro tilbyder vi døgnlinser, som er gode kontaktlinser til dig, der vil have kontaktlinser i døgnet rundt. Den måde, døgnlinserne er fremstillet på, giver mulighed for også at bære dem om natten.

Du er altid velkommen til at komme ned til os i butikken i Holstebro eller ringe til os for at høre, om lige præcis du vil have godt af et par døgnlinser.

Hvad er døgnlinser?

Døgnlinser er, som navnet antyder, kontaktlinser, du kan have i hele døgnet. Det er kontaktlinser, som du modsat de mere normale kontaktlinser kan sove med. Det bliver altså ikke nemmere at bruge kontaktlinser.

Det er måden, døgnlinserne er fremstillet på, som gør, at du kan bruge dem i alle døgnets timer. Her er ilt det helt centrale kodeord, som holder dine døgnlinser kørende hele døgnet.

Kontaktlinser, der kan tilføre dine øjne en masse, giver nemlig sunde øjne, hvilket også gør, at du kan bruge kontaktlinserne i flere timer i løbet af dagen. Døgnlinserne er fremstillet af silikone-hydrogel, og det sikrer netop, at dine øjne for tilført en helt masse ilt.

Det er meget vigtigt, at du er i dialog med din optiker i Holstebro omkring brugen af døgnlinser, da øjne kan reagere forskelligt på at have linser i hele døgnet.

Vi er naturligvis altid klar til at rådgive og vejlede, om døgnlinserne er det helt rette for dig. For kan dine øjne holde til kontaktlinser hele døgnet, så vil døgnlinserne give dig en stor frihed.

Priser på døgnlinser i Holstebro

Du er altid velkommen til at kigge ned i Madsen Optik i Holstebro, hvis du skal have vurderet dit syn ved en synsprøve, og vi sammen skal vurdere, om du skal have kontaktlinser og/eller briller.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os i Holstebro enten på telefonen eller fysisk, hvis du vil høre mere om vores priser på kontaktlinser. Vi tilbyder gode priser på døgnlinser, ligesom vi også tilbyder gode priser på vores andre typer af linser.

Døgnlinserne starter med synstjek i Holstebro

Hvis du har besluttet dig for, at du er åben for kontaktlinser, så er det næste træk at komme og besøge os hos Madsen Optik i Holstebro. Vi foretager det obligatoriske syns- og sundhedstjek af dine øjne, hvor vi så vurderer, hvilken type af kontaktlinser du skal have samt styrken på dem, så du får det optimale ud af dem.

Du har sammen med din lokale optiker i Holstebro fundet den helt rette kontaktlinse-løsning for dig, og nu er det så tid til at lære at sætte dem i – og det bliver lynhurtigt en rutine.