fbpx

Flerstyrkelinser i Holstebro

Kontaktlinser med flerstyrke er det rette valg til dig, der vil have skarpt syn uanset afstand. Hos Madsen Optik i Holstebro tilbyder vi gode flerstyrkelinser, så du trygt kan begive dig ud i det aktive fritidsliv eller stillesiddende arbejdsliv.

Linser med flerstyrke kræver en smule tilvænning, men når det og kontaktlinserne først er på plads, så får du flerstyrkelinser, der forbedrer dit syn og gør din hverdag nemmere.

Hvis du er en smule i tvivl, om du er klar til at gå over til flerstyrkelinser, så skal du ikke tøve med at komme ned i butikken i Holstebro, hvor vi står klar til at rådgive og vejlede dig i den rigtige retning.

Hvad er flerstyrkelinser?

Med alderen kan der komme udfordringer i forbindelse med eksempelvis læsning, og det kan være, du har oplevet, at bogen eller telefonen skulle lidt længere væk fra øjnene end normalt.

Du har måske svært ved at fokusere på objekter, der er tæt på, mens dit syn ikke synderligt er påvirket, når der skal kigges langt. Kontaktlinser med flerstyrke kan derfor blive nødvendigt for at beholde skarpheden på flere afstande.

Flerstyrkelinser kan sammenlignes med briller, der har glidende overgang. Men hvor brillerne er delt op i felter, så er fokuspunktet i kontaktlinserne opbygget af ringe. På den måde følger flerstyrkelinserne øjnenes bevægelse.

Flerstyrkelinserne kan fungere ligesom dine læsebriller nu. Linser med flerstyrke vil derfor give dig en enorm frihed, fordi du ikke altid skal huske at have læsebrillerne på dig, når du skal ud ad døren.

Du kommer altså med flerstyrkelinser til at se knivskarpt på alle tænkelige afstande. Med kontaktlinser slipper du også for, at dine briller dugger, hvis du er fysisk aktiv.

Priser på flerstyrkelinser i Holstebro

Hvis du har fundet ud af, at flerstyrkekontaktlinser skal være din kommende følgesvend, så står vi klar til at fortælle meget mere om det tekniske og fordelene hos Madsen Optik i Holstebro.

Vi tilbyder gode priser på flerstyrkelinser, fordi vi ved, det bliver et godt og vigtigt redskab, når det bliver svært at fokusere på ting tæt på. Kom ned til os i Holstebro for at høre mere om vores priser på flerstyrkelinser.

Flerstyrkelinser begynder med synstjek i Holstebro

Du skal naturligvis også være velkommen til at komme ned til os for at få foretaget det obligatoriske syns- og sundhedstjek. På den måde kan vi finde ud af og vurdere, om du skal have kontaktlinser, og hvilken styrke dine eventuelle flerstyrkelinser skal have.