fbpx

Prisen på dine kontaktlinser afhænger meget af, hvilken type af kontaktlinser du skal bruge. Der er eksempelvis forskel på prisen på dine kontaktlinser alt afhængig af, om du skal have kontaktlinser med flerstyrke eller døgn- og endagslinser.

Kvaliteten på kontaktlinserne inden for de forskellige linsetyper kan naturligvis også variere, hvilket får priserne inden for eksempelvis døgnlinser til at variere.

Selvom prisen på dine kommende kontaktlinser varierer, så forsøger vi altid at tilbyde kontaktlinser til gode priser.

Vi ved nemlig, hvor vigtige kontaktlinserne er for din hverdag, lige meget om du har en aktiv hverdag eller et stillesiddende arbejde.

Priser på kontaktlinser i Holstebro

Og så ved vi, hvor stor en del af privatøkonomien der kan gå til briller og kontaktlinser. Du kan derfor trygt stole på, at du får en god pris på dine kontaktlinser hos Madsen Optik i Holstebro.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os enten via telefonen eller i butikken i Holstebro, hvis du vil vide mere om priserne på kontaktlinserne. Vi står også til rådighed, hvis du har brug for generelle råd og vejledning til brugen af kontaktlinser, eller hvis du har brug for at gå fra briller til kontaktlinser.

Vi tilbyder også det obligatoriske syns- og sundhedstjek, hvis du er i tvivl, om du overhovedet har brug for kontaktlinser eller briller.