fbpx

Det er nok de fleste, der i en årrække har brugt kontaktlinser, som har prøvet at have problemer med at få én eller begge kontaktlinser ud af øjnene. Men bare rolig, det er ganske ufarligt.

Kontaktlinserne sidder nemlig oven på øjet, hvilket gør det ganske ufarligt at have dem i. Der kan ske det, at de kan kravle op under øjenlåget, hvis kontaktlinserne ikke er påsat korrekt.

Men igen skal du bare tage det roligt, hvis det sker. Bliver øjet og kontaktlinsen fugtig nok, vil den altid glide ud af øjet igen. Hvis den naturlige fugtning ikke er nok, så kan et par øjendråber være nok til at hjælpe den på vej.

Søg råd om kontaktlinser i Holstebro

Hvis du ikke kan få den ene kontaktlinse ud, og den ikke sidder fast under øjenlåget, så kan det være en mulighed at gennemgå Madsen Optik i Holstebros råd om at tage kontaktlinser ud.

Håndhygiejnen er det vigtigste led i processen, så du undgår bakterier og andet skidt i dine øjne. Foran spejlet vipper du herefter hovedet en anelse ned på dit bryst og trækker dit nederste øjenlåg lidt ned.

Du fører så stille og roligt kontaktlinsen ned til det hvide i øjnene med spidsen af din finger, hvor du forsigtigt kan klemme linsen ud. Gentag det på det andet øje, hvis du også har udfordringer her.