fbpx

Månedslinser i Holstebro

Hos Madsen Optik i Holstebro kan du få gode månedslinser, der giver dig det gode syn tilbage, så du trygt kan begå dig i hverdagen. Månedslinserne eller 30-dagslinserne, som de også bliver kaldt, er som udgangspunkt kun til brug om dagen og skal altså renses hver aften.

Som navnet antyder er månedslinserne til dig, der vil have de samme kontaktlinser i en måned ad gangen. Det kræver kun den rette rutine og rengøring at vedligeholde den med linsevæske i løbet af måneden.

Du er mere end velkommen til at komme ned i butikken i Holstebro, hvis du er i tvivl, om månedslinserne er det rette for dig. Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til linserne eller måske en synsprøve.

Hvad er månedslinser?

De bløde månedslinser har en høj gennemtrængelighed af ilt, og du kan få dem i både silikone- og plastmateriale. Måden, linserne er fremstillet på, sikrer dig og dine øjne det bedste og mest skånsomme.

Du bruger månedslinserne i op til 30 dage, hvorefter du skifter dem til en ny måned. Linserne er nemlig kun beregnet til dagsbrug.

Vedligeholdelsen foregår ved, at du tager månedslinserne ud om aftenen og opbevarer dem natten over i linsevæske, så de er friske og klar til en ny dag. Det er den nemme vedligeholdelse, der gør månedslinserne populære.

Priser på månedslinser

Månedslinser kan have en lavere pris end andre typer af kontaktlinser, men kom gerne ned i Madsen Optik i Holstebro for at høre mere om priser på dine kommende månedslinser.

Vi er klar over, at prisen på dine månedslinser kan have en stor betydning, fordi det for fremtiden er en fast udgift. Derfor tilbyder vi månedslinser til gode priser, som giver dig og dine øjne tryghed i mange år fremover.

Vi står selvfølgelig også klar med råd og vejledning i butikken i Holstebro, hvis du er i tvivl om andre ting i forbindelse med dine kontaktlinser. Det kan også være, at du har brug for råd til at kombinere kontaktlinser og briller.

Hverdag med månedslinser begynder med synstjek i Holstebro

Hvis synet halter en smule, og du overvejer at skulle have anskaffet dig kontaktlinser, så begynder det hele med en snak med os hos Madsen Optik i Holstebro.

Vi foretager det obligatoriske syns- og sundhedstjek og vurderer naturligvis, om du overhovedet har brug for briller eller kontaktlinser. Er det tilfældet, råder og vejleder vi dig til den rette løsning. Her kan månedslinserne være det helt rette valg for dig, der gerne vil have en nem kontaktlinse-løsning.